ENDNU IKKE UKENDT

”The moment of change is the only poem” Adrianne Rich (poet) 

Det foranderlige er blevet det konstante, og vi må hele tiden tilpasse os skiftende omstændigheder. Mange faktorer påvirkes: roller, status, relationer, omgangskreds, bolig, arbejde, vaner, syn på den ydre og den indre verden; kort sagt hele vores identitet. Som en del af det at være menneske ligger ønsket om viden og kontrol i tilværelsen, og dette ønske er både i samspil med og i kontrast til det foranderlige. Vi lever vores liv pendlende mellem kaos og orden, mellem hvilke to foranderligheden er at finde.

Med Endnu ikke Ukendt vil jeg tilbyde publikum en auditiv og visuel oplevelse af relationerne mellem mennesket og den konstante foranderlighed som hun/han befinder sig i.

Gennem det sceniske udtryk vil jeg vise hvordan vi på en og samme tid kan befinde os i den yderste usikkerhed og i den største tillid, og at det er i modsætningerne at udviklingen finder sted.

I centrum for forestillingens tema står spørgsmålet:
Hvem er jeg når jeg selv og det som omgiver mig er i konstant forandring? 

Medvirkende
Dansere: Karen Margrethe Aunsholt, Carolina Bäckman, Andrea Deres og Marianne Kjærsund
Koreografiassistent: Karina Dichov Lund
Komponist: Stefan Thorsson
Lysdesign: Lars Egegaard Sørensen
Scenografi: Zanna Wieveg
Kostume: Jenny Nordberg og Zanna Wieveg
PR-ansvarlig: Anne Sophie Spanner Witke 

Endnu ikke Ukendt spillede på Kaleidoskop (K1), Nørrebrogade 37, Kbh. N, d. 19. 20. 23. 24. 25. 26. 27. 30. 31. maj 2006.

Projektet produceredes med støtte fra Kunststyrelsen, Talentpuljen, Nordscen, Kbh. Kommune, Tuborg Fonden og Værkstedsscenen/Danseværket i Århus.Mönster er en koreografisk komposition hvor  bevægelse, billede og lyd skaber stemninger, og fortæller historien om et anderledes møde. Denne absurde og tragikomiske film skildrer to mennesker som styres af frygt og indre tvang. Angsten dominerer i deres liv, og de er fangede i deres eget hermetiske mønster.havde premier i februar 2005 som et af de konkurrerende bidrag på kort- og animations-filmfestivalen Cosmic Zoom. Derefter er den opført på festivaler i Sverige, Grækenland, Portugal og Argentina og Israel. Mänskligt Mönster visedes også samme aften som Explicit på Entréscenen i Århus den 30 november og 1 december på Entréscenen.