KARINA

KARINA DICHOV LUND

Jeg arbejder med koreografi i ordets bredeste forstand og i så mange forskellige kunstneriske og formmæssige sammenhænge og konstellationer som overhovedet muligt.

Jeg fungerer som koreograf, producent, konsulent, dramaturgisk- og kreativsparringspartner og har indsigt i og et bredt kendskab til mange forskellige kreative og praktiske sammenhænge, processer, indtryk og udtryk.

I 2004 stiftede jeg, sammen med koreograferne Klara Elenius og Emma Nordanfors, Koreografkollektivet E.K.K.O og har siden skabt forestillinger og initieret projekter i både ind- og udland i det regi. – Og siden 2002 har jeg haft et fast kunstnerisk samarbejde med instruktøren Kamilla Wargo Brekling.

Jeg er uddannet danser med linjefag i koreografi fra Skolen fra Moderne Dans i 2002 og har desuden en 1-årig overbygning som producent fra Statens Teaterskole som jeg afsluttede i 2009.

AKTUELT                                          

Karina

Foto: Per Morten Abrahamsen

Jeg arbejder p.t med forberedelse af en række forestillinger og projekter i sæson 2018/19.

Kunstnerisk arbejde
Jeg skal iscenesætte og koreografer forestillingen Vores Stemmer der skabes specielt til 5 mezzosopraner på Operaen i København og har premiere d.2 februar 2019.

Producent arbejde
Jeg har den store fornøjelse at producere børneoperaen Philomenas Stemme som har premiere i november 2019 på teateret Zangenberg.

I kollektivet Cheer Extreme barsler vi med efterfølgeren til succesen Opvisning i lavt selvværd. Denne gang under overskriften Dødsangst i Galop og også denne gang er forestilling en co- produktion med S/H.