KARINA

KARINA DICHOV LUND

Jeg arbejder med koreografi i ordets bredeste forstand og i så mange forskellige kunstneriske og formmæssige sammenhænge og konstellationer som overhovedet muligt.

Jeg fungerer som koreograf, iscenesætter, producent, konsulent, dramaturgisk- og kreativsparringspartner og har indsigt i og et bredt kendskab til mange forskellige kreative og praktiske sammenhænge, processer, indtryk og udtryk.

I 2004 stiftede jeg, sammen med koreograferne Klara Elenius og Emma Nordanfors, Koreografkollektivet E.K.K.O og har siden skabt forestillinger og initieret projekter i både ind- og udland i det regi. – Og siden 2002 har jeg haft et fast kunstnerisk samarbejde med instruktøren Kamilla Wargo Brekling.

Jeg er uddannet danser med linjefag i koreografi fra Skolen fra Moderne Dans i 2002 og har desuden en 1-årig overbygning som producent fra Statens Teaterskole som jeg afsluttede i 2009.

AKTUELT                                          

Karina
Foto: Per Morten Abrahamsen

IKKE NOGET PIS
Det er 15 år siden, skuespillerne Lars Mikkelsen, Janus Nabil Bakrawi, Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen og Henrik Prip sammen med Kamilla Wargo Brekling og jeg satte manden under lup i succesforestillingen PIS på Det Kgl. Teater.
Nu mødes vi igen i en forandret verden. Der er sket meget siden sidst. Hvordan går det med manden, hans krop, hans sind? Hvilken tilstand er han i?  - I en tid, hvor kvinden har og skal have ordet, giver vi mikrofonen til manden - den voksne mand. Kan manden følge med tiden? Er han på sporet, eller er han lost? Hvordan synes han egentlig selv, det går? En ny fortælling presser sig på med dybdeborende tragikomik.
Se mere om forestillingen og køb billetter her
IKKE NOGET PIS

PRODUCENT ARBEJDE
Jeg producerer projektet HOLD SÅ KÆFT LARS og er meget glad for at kunne fortælle at denne forestilling har landet en aftale med Aveny-T, hvor forestilling vil kunne opleves i september 2024.

DRAMATURGISK ARBEJDE
P.t er der ingen gryder i kog på denne front.