KARINA

KARINA DICHOV LUND

Jeg arbejder med koreografi i ordets bredeste forstand og i så mange forskellige kunstneriske og formmæssige sammenhænge og konstellationer som overhovedet muligt.

Jeg fungerer som koreograf, producent, konsulent, dramaturgisk- og kreativsparringspartner og har indsigt i og et bredt kendskab til mange forskellige kreative og praktiske sammenhænge, processer, indtryk og udtryk.

I 2004 stiftede jeg, sammen med koreograferne Klara Elenius og Emma Nordanfors, Koreografkollektivet E.K.K.O og har siden skabt forestillinger og initieret projekter i både ind- og udland i det regi. – Og siden 2002 har jeg haft et fast kunstnerisk samarbejde med instruktøren Kamilla Wargo Brekling.

Jeg er uddannet danser med linjefag i koreografi fra Skolen fra Moderne Dans i 2002 og har desuden en 1-årig overbygning som producent fra Statens Teaterskole som jeg afsluttede i 2009.

AKTUELT                                          

Karina

Foto: Per Morten Abrahamsen

Kunstnerisk arbejde
Jeg skal iscenesætte og koreografer forestillingen ER DET BARE EN OVERGANG? på Ålborg Teater i foråret 2022.

Producent arbejde
I kollektivet Cheer Extreme arbejder vi med projektet Landsindsamling af Drømmedata, som forhåbentlig munder ud i forestillingen Drømmens Manifest i juni 2021, vi krydser i øjeblikket fingre og alt hvad vi har for at det bliver muligt.

Hold øje med projektet Næste Station Stengårdsvej, hvor jeg er producent.
Projekt ’6705 + Statens Kunstfond' er en saltvandsindsprøjtning af scenekunst, billedkunst, litteratur, musik, arkitektur, kunsthåndværk og design til alle i området omkring Stengårdsvej i 6705 Esbjerg. Satsningen foregår fra 2019 -2021 i samarbejde med områdets beboere, naboer, Esbjerg kommune, professionelle kunstnere og kulturinstitutioner.

Dramaturgisk arbejde
Jeg arbejder pt. som dramaturgiskkonsulent på forestillingen Stop op, hop – en ordløs forestilling om tyngdekraft for de 0-4 årige - af koreograf Tali Rázga.