KARINA

KARINA DICHOV LUND

Jeg arbejder med koreografi i ordets bredeste forstand og i så mange forskellige kunstneriske og formmæssige sammenhænge og konstellationer som overhovedet muligt.

Jeg fungerer som koreograf, producent, konsulent, dramaturgisk- og kreativsparringspartner og har indsigt i og et bredt kendskab til mange forskellige kreative og praktiske sammenhænge, processer, indtryk og udtryk.

I 2004 stiftede jeg, sammen med koreograferne Klara Elenius og Emma Nordanfors, Koreografkollektivet E.K.K.O og har siden skabt forestillinger og initieret projekter i både ind- og udland i det regi. – Og siden 2002 har jeg haft et fast kunstnerisk samarbejde med instruktøren Kamilla Wargo Brekling.

Jeg er uddannet danser med linjefag i koreografi fra Skolen fra Moderne Dans i 2002 og har desuden en 1-årig overbygning som producent fra Statens Teaterskole som jeg afsluttede i 2009.

AKTUELT                                          

Karina

Foto: Per Morten Abrahamsen

Jeg arbejder p.t med forberedelse af en række forestillinger og projekter i sæson 2017/18.

MADE IN ÅRHUS en teater koncert der hylder 5 årtiers musik skabt af Århus-kunstnere. Koncerten har premiere i oktober 2017.

Forestillings STÅ FAST som har premiere på Det Kgl. Teater i januar 2018 og er ene forestilling om tidens krav om omstillingsparathed. En forestilling der stiller sig på skuldrene af Svend Brinkmanns bøger Stå fast og  Ståsteder og ser tidsånden i øjnene.

Forestillingen HAMLET ER MIN skabes til 5 kvinder fra ensemblet på Den Nationale Scene i Bergen (NO) i maj 2018 og er en forestilling og drømme.