WAR – YOU SHOULD HAVE BEEN THERE

War_500
Foto: Katrine Langkilde Gjerding
Selvom mange soldater har været i krigszoner de seneste år, får vi ofte de samme klichéfyldte medie-billeder af konflikten 'dernede'. De individuelle minder og oplevelser, som de tager med hjem i baggagen bliver hos dem, eller i lukkede kredse af terapeuter - og måske familie og venner.Dette projekt udbreder nogle af disse fortællinger til vores fællesskab, som en virus der spredes i samfundet, som omgiver os.

Publikum inviteres til et specifikt sted på et specifikt tidspunkt og skal medbringe deres egen radio. Mens gruppen samles og lytter til fortællingen på deres radio, begynder fortællingens billeder at tage form omkring dem, som et fotografi fremkaldes i mørkerummet.

Koncept & Instuktør: Jörg Lukas Matthaei / Matthaei & Konsorten
Scenograf: Katrine Gjerding

Lydproducent: Anne Jeppesen
Dramaturg: Miriam Frandsen
Producent: Karina Dichov Lund
Producent assistent: Gry Raaby
Instruktørassistent: Sanna Albjørk

WAR - YOU SHOULD HAVE BEEN THERE var er en co-produktion mellem Matthaei & Konsorten, Odsherred Teater, Carte Blanche og Cantabile 2. Og forstillingen spilled i 3 forskellige verisoner i henholdsvis Høve som det af festivalen Mere kan end udkant 2013, på Wavs festivalen 2013 i Vordingborg, og i Viborg var den en del af Viborgfestuge 2013

Find mere information om Matthaei & Konsorten her